søndag den 27. marts 2016

DEMONSTRATIONSSLOGANS

Bogen er på Bukdahls liste over vigtig poesi i 2016 - se HER 


PRESSEMEDDELELSE 

claus ejner: “DEMONSTRATIONSSLOGANS”, Biblioteket Øverste Kirugiske.  
Sideantal: 60 sider. Pris: 130.  
Bogen kan købes her: oeverstekirurgiske@gmail.com 


Øverste Kirurgiske er glade for at kunne udgive claus ejners bog 
“DEMONSTRATIONSSLOGANS”, der  indeholder et udvalg af demonstrationsslogans, som claus ejner publicerede over en periode fra  2010 til 2014 på facebook og på bloggene “intellektuel amputation”  (i 2010) og “en reference til det at være en rulle malertape” (2011-2014). Adressen på “intellektuel  amputation” er www.clausejner.blogspot.com og adressen på “en reference til det at være en rulle malertape” er www.clausejner2.blogspot.com

Flere af demonstrationsslogansene har været udgivet i Hvedekorn og kan derfor ses som digte, hvis man vil det. Men mere præcist er det nok at konstatere, at de befinder sig et sted mellem billedkunst og poesi. claus ejner er billedkunstner, han modtog i 2013 statens Kunstfond 3-årige arbejdslegat, men han er også digter. Han debuterede i 2014 på Biblioteket Øverste Kirurgiske med digtsamlingen “hjertet der faldt i søvn” og sidste år udkom digtsamlingen “HVERDAG” på forlaget Melodika.   

Demonstrationsslogansene er opstillet som et regnestykke, hvor to størrelser lægges sammen og giver et facit. I et større perspektiv bliver demonstrationsslogansene til en fortælling om, hvad det vil sige at være menneske i det moderne forbrugersamfund.


LEKTØRUDTALELSE (god):Ingen kommentarer:

Send en kommentar